Senior SEO specialist / Aarhus – Risskov

Vi søger en ambitiøs SEO specialist til at udvikle, optimere og administrere WhiteAway Groups samlede organiske marketing-setup.

Som Senior SEO Specialist:

Du får en enestående mulighed for at indgå i en nøgleposition hos en af Nordens mest ambitiøse e-commerce virksomheder, hvor udvikling og vækst er vores DNA.
 


 Vores Traffic-team består af en teamleder og 3 dygtige specialister. Teamet har ansvar for al PPC- og SEO-trafik på tværs af Whiteaway Groups 11 skandinaviske webshops. Traffic-teamet udfylder en hel central rolle i arbejdet med at drive trafik og omsætning til forretningen, og som Senior SEO Specialist vil du derfor have en stor berøringsflade ud i virksomheden.
 


WhiteAway Group har stor succes med at sælge hvidevarer på nettet og har opnået en position som nr. 1 i Skandinavien. Ambitionerne rækker til mere, og vi forventer fortsat at opnå 2-cifrede årlige vækstrater.
 


Vi er en arbejdsplads med masser af energi, godt humør og høje forventninger til udviklingen af vores forretning.

Du får ansvar for at sikre den fortsatte udvikling af virksomhedens organiske marketing-setup, og som Senior SEO Specialist vil du sammen med vores Traffic-team udfylde en helt central rolle i arbejdet med at drive trafik og omsætning til forretningen.

Arbejdsopgaverne omfatter:

  • Tage ejerskab for og sikre den samlede organiske performance
  • Sikre at vores shops er ‘best in class’ på teknisk SEO
  • Analysere og definere vores strategiske indsats på SEO-projekter
  • Kvalitetssikre front end- og UX-arbejde
  • Skabe synergi mellem produktionsteams – fx vores kollegaer, som producerer video-indhold til webshops, UX & Design-specialisterne og Content Creators for alle markeder, vi er tilstede i

Din profil:

Du har en solid erfaring med SEO-arbejde og er en stærk teknisk profil, der har arbejdet indgående med Google Analytics, Search Console og du har praktisk erfaring med søgeordsanalyser, SEO-tools samt linkanalyser og -building

Vi tilbyder:

En fantastisk spændende og selvstændig stilling med korte beslutningsveje, i et ungt og dynamisk miljø, med masser af energi og godt humør. En nøgleposition i et fagligt og udfordrende job med høje forventninger til udviklingen af WhiteAways forretning, og ikke mindst en attraktiv arbejdsplads med flekstid, sundhedsforsikring, frokostordning, fitnessrum og aktiv personaleforening. Blot for at nævne nogle.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Risskov Aarhus
  • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email