Social Media Specialist

Brænder du for marketing, strategi og sociale medier? Ønsker du en hverdag i et ungt fællesskab, der har samarbejde, kvalitet og service dybt integreret i sit DNA? Så er DU den erfarne SoMe specialist, vi søger! Vi er ikke et fancy-pancy reklamebureau …men et solidt, stærkt og kreativt midtjysk bureau.

Her ser du nogle af dine nye kolleger 🙂

Dine arbejdsopgaver:

Du vil blive ansvarlig for at udvikle og implementere social media strategier for vores kunder på tværs af hele koncernen samt rådgivning af vores salgspersonale, social media strategi og eksekvering?

Din profil

Du har formentlig erfaring fra lignede stilling, og du er hjemmevant i at bruge sociale medier til brand awareness og call to action. Med begge ben på jorden er du en dygtig kommunikator, som kan rådgive og vejlede kunderne med forståelse og udgangspunkt i kundens forretning. 

Du kan genkende dig selv i de fleste af nedenstående punkter:

 • Har relevant erfaring som social media specialist. 
 • Kan selvstændigt udvikle, implementere og optimere på SoMe kampagner.
 • Har god forståelse for SoMe KPI’er. 
 • Du kan definere best practise for de forskellige medier, og du holder dig orienteret om de nyeste trends og algoritmer. 
 • Medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat og Pinterest er dine go-to business platforme.

Lidt om dig:

Du trives godt i rollen som personen, der får tingene til at ske. Du er god til at kommunikere med såvel kunden som de interne specialister og med eventuelle eksterne parter – og du påtager dig gerne ansvaret for at drive strategierne for de sociale medier frem. 

Du er struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet og har 100 procent styr på budgetter, deadlines og evaluering på kampagne-performance. 

Du kan konstruere værdiskabende kampagner i samarbejde med vores content creator. Du er en positiv og engageret person, der nyder samarbejdet med dine kollegaer. 

Vi tilbyder dig:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. En stilling i et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website- og grafisk produktion. Varierende, udfordrende og spændende. Opgaverne kommer via vores eget opsøgende salg og gennem samarbejder internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i mediehusene er vigtige partnere. 

Vores lønpakke er mere end løn:

Vi har overenskomst, og din løn indeholder følgende, så du og familien er godt dækket:

 • Fast løn
 • Fritvalgsordning
 • Pension 8/4
 • Sundhedsordning som også dækker dine børn
 • Vi har overskudsdeling

Derudover har vi en super velfungerende personaleforening samt vi har et trivselsudvalg.

Advicer A/S er mere end et marketings­bureau

Vi er en mediekoncern, en familie og et fællesskab. Vi holder af vores kunder, vores arbejde og brænder for at skabe vækst for virksomheder i hele Midtjylland. Det er nemlig mere end vores arbejde – det er vores hjem med virksomheder, som er ejet af vores venner, vores venners venner og vores venners morfars søster. Vi er nemlig lokale. Helt ind i hjertet. Og vi er stolte af det.

Af mennesker, til mennesker, for mennesker.

Vi er en del af Mediehusene Midtjylland

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Jan Kristensen
Tlf. +45 2329 0399 
jk@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /Herning
 • Branche / Reklamebureau
 • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email