Super stærk Python udvikler til international SaaS virksomhed i Østjylland

Du bliver en del af et stærkt tech team der har skabt stor succes både nationalt og internationalt. Du blive medansvarlig for videreudviklingen af en stor etableret platform Plecto, der allerede har rigtig meget national og international trafik, med et enormt potentiale og internationale ambitioner.

I Plecto leverer vi den tekniske platform til alle kommercielle virksomheder der ønsker dashboards med performancemålinger på forudbestemte KPIèr. Nok det stærkeste og suverænt mest fleksible koncept i branchen, founded af nogle af danmarks mest kompetente online iværksættere.

Om dig

Du er vild med tech og kommer til at arbejde med en moderne stack med mange forskellige teknologier, bl.a. Python/Django, PostgreSQL, Redis, AWS (EC2, Kinesis, SQS, CloudWatch among others), Spiunnaker, HTML5, ES2016, React.js+reduxx, Git og GitHub og CircleCI

og mange andre. Vi er ikke låste i vores teknologivalg og vælger den teknologi, der samlet set giver den bedste løsning, ved udvikling af nye services eller applikationer.

Du har helt styr på objektorienteret programmering, REST principperne og at du trives godt med både front- og backendudvikling. Det er væsentligt, at du hurtigt kan tilegne dig nye teknologier, og at du har et godt overblik, også over store, komplekse applikationer.

Om Virksomheden

I Plecto bliver du en del af en inspirerende iværksættervirksomhed, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester. Hos er der ikke langt fra ide til udførelse, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse.

Vi holder til i nyistandsatte lækre lokaler på Viby torv i Aarhus, med gode parkerings muligheder og adgang til offentlig transport

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.


Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl

Tlf. +45 2043 4543

mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Udviklling
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email