Bliv en del af Nordens førende LabVIEW hus

Er du vores nye LabVIEW udvikler?

Vil du være med til at udvikle og udfordre grænserne indenfor test og måling?

Som udvikler hos CIM får du mulighed for at lave skræddersyede softwareløsninger til de største industri og Pharma kunder i Danmark. Du får mulighed for at arbejde med opgaver indenfor test- og måleindustrien samt med Machine Vision. CIM er den mest anerkendte leverandør indenfor LabVIEW softwareløsninger til industrien. 

Erfaring med National Instruments LabVIEW og/eller TestStand er et krav. Erfaring med Machine Vision er en fordel.

CIM er et danskejet Ingeniør og IT-konsulenthus med godt 40 ansatte og kontorer i Aarhus, Hørsholm og Fredericia. Vores historie går over 20 år tilbage og vi har derfor viden og knowhow som de færreste konkurrenter kan hamle op med. Særligt på LabVIEW området er vi markedsførende!

Blandt virksomhedens kunder tælles i dag en lang række danske og internationale virksomheder som Danfoss, Siemens, Kamstrup, Novo Nordisk, Grundfos, Vestas, Radiometer, MAERSK m.fl. Se mere her.

Vær med til at udfordre de nye teknologier

Vi udvikler og forbinder applikationer og services til intelligente IoT løsninger indenfor områder som datafangst, test og måling, vision, trådløs kommunikation, robotstyring, produktionsovervågning, track&trace etc. 

Vi er National Instruments og Microsoft Gold Partner og udvikler typisk i LabVIEW eller .NET/C# og arbejder med MS SQL og Azure teknologier. Vi udfordrer systemerne i samarbejde med kundernes R&D og produktionsafdelinger og er med til at drive innovation og udvikling.

Vælg dine foretrukne arbejdsopgaver på unikke kundeprojekter:

Som udvikler i CIM vil du indgå i et tæt samarbejde med andre udviklere, maskiningeniører, IT- og salgskonsulenter og andre funktioner på tværs af virksomheden. Du bliver en del af et agilt miljø og en flad struktur med store frihedsgrader, hvor alle har stor indflydelse på deres eget arbejde.

Du er typisk med i processen lige fra behovsafdækning hos kunden igennem planlægning, udvikling og implementering. Afhængigt af dine professionelle præferencer og kravene til det enkelte projekt, kan du både agere projektleder eller fordybe dig i selve udviklingsarbejdet. Som projektleder vil du tage ansvaret for, at de forskellige udviklingsopgaver gennemføres til rette tid og med rette kvalitet.

Om dig:

Du har solid LabVIEW udvikler-erfaring 
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller tilsvarende, samt 3+ års erfaring med LabVIEW og/eller TestStand samt muligvis også nogen .NET/C# og SQL – gerne MS SQL erfaring.
Hvis du er nyuddannet og var en af de bedste i din klasse, hører vi også gerne fra dig.

Vi ser gerne, at du:

  • har erfaring med projektstyring og agile arbejdsmetoder såsom Scrum, og at du har en god kvalitetssans
  • er troværdig og relationsskabende, og at du har veludviklede kommunikations- og samarbejdsevner og er en god teamplayer 
  • er i stand til forstå kundernes forretningsmæssige udfordringer med en sikker fornemmelse for, hvordan du bedst skaber værdi i dit arbejde
  • taler og skriver engelsk flydende og kan forstå – men ikke nødvendigvis tale og skrive – flydende dansk

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en velfungerende professionel organisation med en stærk performance kultur, som understøttes af et fagligt stimulerende miljø med en stor grad af frihed, super fordelagtige arbejdsvilkår samt diverse sociale tiltag, såsom årlig skitur og andre hyggelige og kollegiale arrangementer.

I CIM Industrial Systems har vi øje på den enkelte medarbejders trivsel og du er selv med til at bestemme hvordan din arbejdsdag/-uge skal skrues sammen.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Lyder det som noget for dig?

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
pk@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Aarhus/Hørsholm/Fredericia
  • Branche / IT-konsulenthus
  • Starttidspunkt / Efter aftale/hurtigst muligt
Print Friendly, PDF & Email