Webdesigner til Digital Marker

Er du en passioneret webdesigner? går du og drømmer om et job i en virksomhed hvor du kan udfolde dit fulde potentiale? Hos Digital Marker kommer du til at arbejde med det fede design, UX, UI og forretningsudvikling.

I et tæt samarbejde med vores Frontend udviklere kommer du til at skabe noget som ikke er set på markedet før. Du sætter kursen sammen med vores COO, som bringer utrolig stærk erfaring fra nogen de største brands i Europa.

Som webdesigner hos Digital Marker sætter du selv din dagsorden og vi støtter dig i alt hvad du har brug for fra uddannelse til technologier som gør dit arbejde nemmere. Du får ansvaret for at designe apps, UI, webdesign og nye koncepter samt diverse print opgaver.

Vi tror på den bedste kultur er den, hvor vi lytter til hinanden, samarbejder og snakker ærligt og direkte om opgaverne i hverdagen.

Typiske opgaver

 • Udvikling af webshop designs
 • Primært onlinedesign men også simple print opgaver
 • Udvikle prototype ideer
 • Udarbejde mockups/wireframes
 • Udføre bruger testning

Ønsker til dig

Du har sandsynligvis en relevant uddannelse indenfor, eller erfaring med, design af digitale brugeroplevelser. Du kommer til at arbejde med et kompleks setup, så erfaring er vigtig for os.

 • Stærk i adobe pakken
 • Du arbejder selvstændigt og sætter en ære i at levere høj kvalitet til tiden
 • Vi er et internationalt team, så forventer du kan fungere i en hverdag med engelsk som primært sprog
 • Du arbejder super godt både selvstændigt og i teams

Vi tilbyder dig

Du vil blive en del af en uhøjtidelig arbejdsplads med højt til loftet og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er et lille team, der har et dynamisk og hyggeligt miljø, hvor vi selv kan planlægge vores arbejdsdag og opgaver. En god fast løn med pension og sundhedordning, frokost ordning, frisk frugt og altid god kaffe. Frit valg af hardware og technologier du skal bruge for at løse opgaven.

Om Digital Marker

Digital Marker er etableret i December 2020, men har allerede landet kontrakter til over 140M DKK, så der er fart på, men aldrig mere end at kvaliteten er 100% i orden. Med fuld fokus på kvalitet fremfor time-to-market. Vi skal levere den rette løsning mere end at få en løsning ud hurtigt. Vi er et stærkt ledelsesteam med erfaring fra virksomheder som Gucci, Warner Bros, Paypal, Carlsberg og mange flere.” Så vi vægter din unikhed og dine evner, til at forvandle dine og vores fælles ideer til noget smukt og funktionelt for vores kunder.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /horsens
 • Branche / Webdesign
 • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email