Software Developer søges til TRESU Group


Har du lyst til at udfordre dine tekniske evner og vil du være en del af et engageret og kompetent team, der udvikler komplekst software til højteknologiske maskinanlæg?

Brænder du for at bruge din ekspertise internationalt i en udfordrende og alsidig hverdag?

Vil du være en del af en succesfuld dansk virksomhed som er markedsledende indenfor sit felt?Så vil jobbet som Software Developer hos TRESU Group måske være noget for dig.

Du bliver en del af et udviklingsorienteret og innovativt miljø, hvor du får et tæt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere. Som Software Developer har du en central rolle i forbindelse med udvikling, optimering og vedligeholdelse af state-of-the-art software. Du er ansvarlig for hele processen; fra specifikation, konfiguration, programmering, test og dokumentation til eventuel on-site implementering.

TRESU Group – hver dag nye udfordringer
Med Reference til TRESU’s Electrical & Automation Manager, vil du bliver en del af deres Electrical & Automation afdeling, hvor du vil indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer. Du vil komme til at indgå i tværorganisatoriske projekter, hvor du, på tildelte projekter, vil have projektansvaret for software.

I det daglige vil du:
 • Softwareudvikle og foretage programmering i struktureret tekst
 • Lave opstart og igangsætning af automationsløsninger internt såvel som eksternt
 • Have kontakt samt samarbejde med underleverandører og kunder
 • Arbejde med udvikling af processer og procedurer samt implementering af standarder
 • Udarbejde og vedligeholde funktionsbeskrivelser
Forventninger til dig
Du får meget frihed til at styre din arbejdsdag, og derfor er det vigtigt at du arbejder struktureret og selvstændigt. Endvidere tager du et proaktivt ansvar i projekterne, som du bliver tildelt, og du evner at holde overblikket. Du skal kunne håndtere at arbejde med deadlines og til tider under tidspres.

Som person er du detaljeorienteret, har flair samt evne for samarbejde og kommunikation. Du har en baggrund, f.eks. som robotingeniør, softwareingeniør, industrielektriker, stærkstrømstekniker eller automationsteknolog. Alternativt har du har været servicetekniker på større automatiske maskinanlæg eller arbejdet med indkøring af disse.

Muligvis er du nyuddannet men brænder for at omsætte din viden til praksis og samle erfaring. TRESU lægger derfor vægt på, at du:
 • Har programmeringserfaring, gerne i struktureret tekst
 • Har en grundlæggende erfaring og forståelse for projektflow
 • Funktionsforståelse for automatiske maskinanlæg er en fordel
 • Har kendskab til brugerfladeudvikling
 • Kendskab til Motion samt PackML er en fordel, men ikke et krav
 • Behersker engelsk i skrift og tale da det er koncernsprog
Du tilbydes
Et arbejde i en spændende og dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone, hvor du vil blive en del af en afdeling på 24 medarbejdere, som består af både software udviklere, hardware designere, maskinspecialister samt elektrikere/automationsteknikere. Endvidere tilbyder TRESU et grundigt oplæringsforløb samt en attraktiv sundhedsordning.

TRESU tager sig godt af sine medarbejdere og lægger vægt på, at alle trives godt indbyrdes. Derfor tilbyder TRESU et bredt foreningsliv for alle 220 ansatte. På den måde lærer alle hinanden at kende, og du vil opleve et stærkt sammenhold gennem hele virksomheden. Der arrangeres alt fra jagt, cykling, lerdueskydning, bowling, løb og svømning. Har man ideen, skal den nok blive til noget.

Hvem er TRESU Group
TRESU Group er en højt specialiseret produktionsvirksomhed beliggende i Bjert ved Kolding. På verdensplan er TRESU Group førende inden for produktion og levering af kundetilpassede flexo trykmaskiner samt tilbehør til flexo, offset og digitale trykmaskiner, der afsættes til en lang række førende producenter i den grafiske industri.

Flexo trykmaskiner bruges blandt andet ved fremstilling af fødevareemballage, herunder kartoner til mælk og juice. Desuden udvikler TRESU Group løsninger indenfor nicheområder såsom skrabelodder, hygiejneprodukter og vandopløselige folier til vaske- og opvasketabs. Produkterne leveres over hele verden, hvilket gør TRESU Group til en international leverandør på det globale marked.

Hovedkontoret er placeret i Danmark, og ellers har TRESU Group salgskontorer i Tyskland, Italien, Japan, Kina og USA, hvor omkring 265 medarbejdere hver dag udvikler og producerer innovative løsninger. Produktionsfaciliteter er udover Danmark placeret i USA.

Ansøg
Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100 % fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Peter Kjær på tlf.: +45 22 876 123.


Kontaktoplysninger:
Peter lille
Peter Kjær
Tlf. +45 22876123 pk@eliterekruttering.dk
Job information:
 • Geografi / Jylland/Trekantsområdet
 • Branche / Trykkerimaskiner
 • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly, PDF & Email