Samarbejde med os

Et samarbejde med Elite Rekruttering er som at få din egen topprofessionelle rekrutteringskonsulent ansat. Vi har en helt fast målsætning om at arbejde som en af dine mest betroede medarbejdere. Det gør os i stand til at skabe succes for dig, dine nuværende og fremtidige medarbejdere.

Med stor organisatorisk og empatisk forståelse formår vi hurtigt at forstå din organisation, og de udfordringer du har inden for rekruttering. Vi står midt i markedet – og med en enorm kontaktflade og professionel rekrutteringserfaring tilbage fra 1999, har vi lært os selv at være en af de dygtigste og mest effektive rekrutteringsvirksomheder i Danmark.

Elite Rekruttering arbejder med udgangspunkt i vores interne databaser og de sociale medier, når vi skal hente eller finde lige præcis den medarbejder du mangler og derfor er vi dygtige, flittige og topprofessionelle, også når det handler om adfærd og etik på de sociale medier.

Vi screener årligt mere end 30.000 CV’er og har siden etableringen været involveret i mere end 5.000 ansættelser, i både nystartede og store virksomheder. Vi har stor erfaring med rekruttering på flere udenlandske markeder bla. Norge, Sverige, Tyskland, England, USA og Brasilien.

Vores CV database er opbygget igennem mange år og indeholder kandidater på alle niveauer, fra nyuddannede til bestyrelsesformænd. Herigennem har vi et fantastisk stærkt netværk til erhvervslivet indenfor stort set alle brancher.