Om Elite Rekruttering

Hvem er vi ?

Elite Rekruttering er ikke bare en rekrutterings- og netværksvirksomhed. Vi agerer som din virksomheds mest betroede rekrutteringspartner, fast besluttet på at forme succes gennem menneskelige forbindelser og professionel ekspertise.

Med mere end 20 års ekspertise i rekrutteringsbranchen har vi ikke blot opbygget et bredt netværk i dansk erhvervsliv, men vi har også skabt dybdegående erfaringer på operativt, taktisk og strategisk niveau.

Hvert år screener vi over 30.000 kandidater, og i vores CV-database hviler en talentpool af enestående individer, klar til at realisere deres næste drømmejob. Dette giver os ikke bare mulighed for at handle hurtigt, men også at være ekstremt effektive i at forberede kandidater til at performe i din virksomhed.

Velkommen til Elite Rekruttering, hvor vi ikke blot forbinder talenter og virksomheder, men skaber et fundament af tillid og professionalisme for at sikre en banebrydende succeshistorie for både kandidater og klienter.

Medarbejdere = Værdi

om eliterekruttering

Vi har stor og bred erfaring fra erhvervslivet. Vores konsulenter har tidligere arbejdet i stillinger med personaleansvar, og vores erfaringer er spredt ud på mange forskellige brancher. Derfor kan du trygt stole på, at vi har viden om de rekrutteringsmæssige udfordringer du støder ind i, i jagten på den helt perfekte profil.

Elite Rekruttering´s primære ydelse er rekruttering. Derudover laver vi flere former for konsulentarbejde, karriereudvikling, outplacementforløb og salgstræning.

Du er velkommen til at ringe til os, for at høre hvad vi kan gøre for dig, din karriere eller din virksomhed!