Om Elite Rekruttering

Hvem er vi ?

Elite Rekruttering er en rekrutterings- og netværksvirksomhed. Vi arbejder ud fra en fast målsætning om, at være din virksomheds mest betroede medarbejder.

Med mere end 19 års erfaring i rekrutteringsbranchen har vi opbygget et enormt bredt netværk i dansk erhvervsliv. Vi arbejder på operativt, taktisk og strategisk niveau.

Vi screener årligt mere end 30.000 kandidater.

I vores CV database har vi altid en række kandidater, der står på spring til deres næste drømmejob. Dette gør os i stand til hurtigt og effektivt at klargøre kandidater til præsentation i din virksomhed.

Medarbejdere = Værdi

om eliterekruttering

Er du jobsøgende eller mangler du et match til en åben stilling – så kan vi hjælpe dig!

Vi har altid mange stillinger på hjemmesiden, som du med det samme kan ansøge direkte.

Derudover kan du forøge dine jobmuligheder ved at lægge dit CV ind i vores CV-database. Vi søger dagligt i vores databaser efter kandidatmatch til vores kunder.

Vi har stor og bred erfaring fra erhvervslivet. Vores konsulenter har tidligere arbejdet i stillinger med personaleansvar, og vores erfaringer er spredt ud på mange forskellige brancher. Derfor kan du trygt stole på, at vi har viden om de rekrutteringsmæssige udfordringer du støder ind i, i jagten på den helt perfekte profil.

Elite Rekruttering´s primære ydelse er rekruttering. Derudover laver vi flere former for konsulentarbejde, karriereudvikling, outplacementforløb og salgstræning.

Du er velkommen til at ringe til os, for at høre hvad vi kan gøre for dig, din karriere eller din virksomhed!