Bogholder / Revisorassistent

Drømmer du om en fleksibel hverdag, hvor du selv sætter rammerne for dine mødetider. Søger du et arbejdsmiljø hvor tonen er uformel og du kan arbejde selvstændigt?
Vi søger, for ECO Revision ApS, en dygtig bogholder med et højt drive. 

Du bliver en del af en veletableret virksomhed, hvor du får en central rolle i et ungdommeligt team med en uformel tone og højt til loftet.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Du får din egen kundeportefølje i et tæt arbejdsfællesskab med ECORs team af dygtige og motiverede medarbejdere.  Du har mulighed for at arbejde ude hos kunder og på vores kontor – i velfungerende IT-løsninger. Dine arbejdsopgaver er inden for bogføring, afstemninger, momsopgørelse, løn og regnskab

Du vil opleve succes i dit arbejde hvis du er:

  • Bekendt med E-conomic, Focus-IT og Pro-løn
  • Udadvendt, positiv og serviceminded
  • Selvstændig, ansvarsbevidst og er god til at tage initiativ
  • Interesseret i at have kontakt med forskellige spændende virksomheder
  • Erfaren indenfor regnskabsområdet

Vi tilbyder dig

En fleksibel arbejdsplads hvor der er fokus på gode arbejdsrutiner der passer til dit liv udenfor revisionsfirmaet.  Du bliver en del af et ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og stor fokus på trivsel. Du får en god fast løn der forhandles efter dine kvalifikationer, plus pension og sundhedsforsikring.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 20434543
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Bogholderi
  • Starttidspunkt / Sep-Okt