Business Development Manager til Fenerum i Aarhus

Er du en ambitiøs og energisk BDMèr med en passion for salg og markedsopbygning? Drømmer du om en dynamisk hverdag i et ungt, dynamisk og internationalt team? Vil du være med til at udvikle og forme det danske marked og introducere et stærkt og innovativt SaaS-værktøj?

Vi søger i øjeblikket en engageret og entusiastisk B2B-sælger, der sammen med vores salgsdirektør kan være med til at booste væksten i danmark. Du vil opleve en spændende hverdag med fokus på newbizz og netværksopbygning, både online og face2face. I mindre grad vil du også være involveret i onboarding og kundeservice.

Har du masser af drive og elsker at opleve succes? Har du allerede skabt positive salgsresultater? Så er denne mulighed skræddersyet til dig.

Din profil:

  • Du har erfaring med B2B-salg.
  • Du har god forretningsforståelse og forståelse for virksomhedsøkonomi.
  • Evnen til at forklare tekniske løsninger på en enkel måde er en af dine færdigheder.
  • Du besidder stærke IT-kompetencer og er god til at lære nye systemer.
  • Kommunikativ styrke er en nøglekompetence, og du kan præsentere løsninger overbevisende for virksomhedsledere.

Vi tilbyder dig:

En unik mulighed for at blive en del af Fenerum, en vækstorienteret SaaS-virksomhed, der tilbyder store muligheder for både personlig og faglig udvikling. En fast løn plus provision og frokostordning i et ungt, internationalt og inspirerende team. Vi sidder i nye lækre lokaler centralt i Aarhus og du får mulighed for at præge dagsordenen og kulturen i et fantastisk start-up-miljø.

Om Fenerum:

Siden 2018 har vi sammen med investorerne Jesper Buch og Jan Lehrmann stræbt efter at revolutionere abonnementsbaserede virksomheder. Vores mål er at give dem automatisering af økonomisk forvaltning og øjeblikkelig indsigt i nøgletal, til en enkel og gennemsigtig pris. Vi tror på, at når økonomistyring bliver let, kan virksomheder fokusere på at skabe værdi og innovation!

Søg stillingen:

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” derefter “easy apply”og upload dit CV. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Østjylland
  • Branche / SaaS virksomhed
  • Starttidspunkt / Snarest muligt