CMO til Plecto i Århus

Vi tilbyder dig en super spændende karrierestilling som CMO hos Plecto, et succesfuldt software-as-a-service scale-up med stor international succes.

Plecto har vokseværk, og vi søger en ambitiøs og skarp CMO med B2B og gerne SaaS erfaring. Du er den ambitiøse og skarpe marketingprofil, som kan gøre os til det ledende SaaS brand indenfor vores branche.

Det inkluderer både inbound og outbound marketing, herunder content creation, online kampagner på tværs af sociale medier, CPC og involverende kommunikation med vores kunder gennem nyhedsbreve, trigger baserede e-mails og push-notifikationer m.m. Marketingteamet består af 4 medarbejdere, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgsteam og skal sørge for at skabe leads, der er i vores produkts målgruppe.

I et tæt samarbejde med virksomhedens CEO skal du definere marketingkampagner og sikre implementering og performance igennem dit team, og du elsker at deltage aktivt i alle aspekter af markedsføringsindsatsen hos Plecto. Du er dygtig til at præsentere Plecto i en video eller pitche en PR-historie til medierne.

Vi tilbyder dig

En god fast løn med mulighed for bonus og en meget attraktiv optionsordning, hvor man kan blive medejer af Plecto og derved få del i succesen. Et dynamisk internationalt team bestående af 55 spændende og inspirerende kolleger. Et fedt scale-up miljø med morgenmad, frokostordning og fredagsbar med plads til store armbevægelser og højt til loftet.

Lidt om dig

  • Ca. 5 års professionel erhvervserfaring
  • Erfaring med PPC, affiliate og lignende
  • Erfaring med PR og kommunikation til pressen
  • Erfaring med ledelse er et must, med evne til effektivt at kommunikere og lede marketingteamet
  • Erfaring med Hubspot Marketing Hub og gerne også Salesforce
  • Erfaring med support af både indgående og udgående salgsteams med det overordnede mål at opnå maksimal leadgenerering
  • Gode ​​kommunikationsevner på engelsk – dansk er et plus

Welcome to Plecto – Quick intro

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / SaaS
  • Starttidspunkt / Senest 1/10-2022
Print Friendly, PDF & Email

Tags: