CTO til at stå i spidsen for udvikling og drift i Hungry

Som CTO bliver du ansvarlig for et voksende team på lige nu 5 medarbejdere. Ligeledes får du det øverste tekniske ansvar for at sikre fremdrift, skalerbarhed og ikke mindst stabil drift af alle virksomhedens platforme.

Der er fuld fart på væksten i både Hungry og Chefmade, og tech teamet vil derfor vokse yderligere de kommende år.

Vi arbejder med en moderne stack med mange forskellige teknologier, bl.a. Python/Django, Xamarin, Flask, BackboneJS, ReactJS, RabbitMQ, Docker, Kubernetes, PostgreSQL, MongoDB og mange andre. Vi er ikke låste i vores teknologivalg og vælger den teknologi, der samlet set giver den bedste løsning ved udvikling af nye services eller applikationer.

I Hungry Group leverer vi de tekniske platforme til takeaway portalerne Hungry.dk og Marvin.ie samt den fremadstormende private dining service Chefmade.dk. Hos os får du dermed både lov til at arbejde på en stor etableret platform, der allerede har rigtig meget trafik, og på en ung platform med et meget stort potentiale, vi skal indfri over de næste år.

Vi forventer, at du har erfaring med både teknisk ledelse og personaleledelse af et eller flere teams, samt at du har indgående erfaring med flere af teknologierne i vores stack. Det er vigtigt, at du kan sætte retningen for vores udvikling, og at du kan inspirere og udvikle dine medarbejdere.

Om Virksomheden

I Hungry Group bliver du en del af en inspirerende iværksættervirksomhed, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester. Hos os er der ikke langt fra ide til handling, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse.

Vi holder til i lækre lokaler på OfficeLab i Lystrup udenfor Aarhus, og Letbanen kører lige til døren 😉

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Take Away
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email