Digital Marketing Manager Århus C

Er du stærk inden for Paid Advertising, og går du og drømmer om at få ansvaret for de digitale marketing aktiviteter i en økonomisk stærk international Fintech virksomhed? Vi leder lige nu efter en dygtig, engageret og ansvarsbevidst Digital Marketing Manager, der kan og vil tage ansvaret for udvikling og eksekvering af vores digitale kampagner.

Om stillingen

Du får det overordnede ansvar for vores marketingteam og skal sikre, at vores kampagner performer og når de budgetterede mål. I det daglige bliver dit fokus på vores Paid Media-indsats, hvor du både lægger strategien og eksekverer den. I marketingteamet er der, ud over dig, vores Head of SEO og vores grafiker/content writer.

Idet vi er en del af en international koncern, vil du også skulle deltage og bidrage i de møder og workshops, vi afholder på tværs af vores markeder.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Fastlægge den overordnede marketing strategi sammen med marketingteamet
  • Planlægning og opsætning af kampagner på tværs af de valgte Paid Medie kanaler
  • Dataanalyse og rapportering
  • Eksekvering på direct marketing
  • Sparring og rådgivning på marketingafdelingens overordnede mål og opgaver

Om dig

Vi forventer, at du har minimum 2 års erfaring med Paid annoncering – herunder Google Ads, Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Ligeledes tænker du strategisk og har en holistisk tilgang til marketing, og du har en forståelse for, hvordan de enkelte discipliner spiller sammen. Som person er du eksekverende, struktureret, vedholdende og analytisk, og du har et godt øje for detaljen.

Du er datadrevet med en analytisk tilgang til dit arbejde, og du er god til at arbejde alene men også i teams.

Vi tilbyder dig

Med reference til selskabets adm. direktør tilbydes du en stilling i en ung og dynamisk international virksomhed, hvor der er plads til store ambitioner og store muligheder for personlig og faglig udvikling. En god fast løn med pension, sundhedsordning, frokostordning, alt det kaffe og te du har lyst til og sociale arrangementer. Vi bor i nyistandsatte charmerende lokaler i latinerkvarteret i hjertet af Aarhus. Du får en ansvarsfuld karrierestilling i et internationalt miljø i en økonomisk stærk virksomhed i vækst.

Om Blue Finance

Blue Finance Denmark ApS tilbyder både erhvervs- og forbrugslån og har som én af de første virksomheder netop opnået en licens til at drive forbrugslånsvirksomhed fra Finanstilsynet. Vi opererer i Finland, Spanien, Polen og Danmark og er en del af en moderne Fintech organisation, der har fokus på det sociale ansvar og den teknologiske udvikling i finansbranchen.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Finansiering
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email