Driftschef – Daily Operations Manager

Drift og ledelse; rykker det i dig, så skal du kigge her!

Drømmer du som driftschef om at stå i spidsen for en dynamisk virksomhed med masser af vækstpotentiale? Så er det nu du har muligheden for, at få dine drømme opfyldt. Du vil få masser af udfordringer i en hektisk dagligdag, hvor du skal kunne navigere i et miljø og dagligdag med korte deadlines.

Som driftschef refererer du direkte til COO og får hovedansvaret for den daglige drift  hos et af Danmarks mest succesrige auktionshuse.

Driftschef - Daily Operations Manager

Du vil få ansvaret for at :

  • varetage den daglige ledelse af alle afdelinger og medarbejdere med fokus på synlig og motiverende ledelse
  • arbejde med udvikling af virksomhedens arbejdsgange og værdikæde 
  • ansvar for udarbejdelse og vedligeholdelse af driftsprocedurer
  • koordinere driftens indsatser i forbindelse med spidsbelastninger, arrangementer, og ændringer
  • at alle på holdet når i mål og har det godt undervejs

Du kan motivere dine medarbejdere og har naturlig autoritet. Du lægger vægt på dialog og anerkendelse, og trives i et miljø med høje forventninger til performance.

For at komme i betragtning skal du kunne nikke ja til ovenstående, og det er et krav, at du har erfaring  med personaleledelse, operativ drift, ledelse af udviklingsprocesser og implementering  – hvor du har vist stærke resultater.

Vores portefølje er bred og intet er for stort eller for småt, vi sælger alt. Vi mangler dog stadig at sælge en rumsonde, så hvis nogen har sådan én til salg, så vi klar.

Driftschef - Daily Operations Manager

Hvem er vi ?

Campen Autioner består af 35 dedikerede medarbejdere og har hovedsæde i Randers. Her er alene 8.000 kvadratmeter under tag samt udearealer tæt på motorvejen. Derudover har vi en afdeling og 5.600 kvadratmeter ved Nyrup på Sjælland, 500 kvadratmeter på Samsø, senest 2.000 kvadratmeter i Broager ved Sønderborg for at komme tættere på det nordtyske marked.

Vi håber, at du lige nu sidder og mærker i hele kroppen, at dette job er noget for dig. Hvis det er tilfældet, så hører vi meget gerne fra dig, så vi sammen kan tage virksomheden til næste niveau.

Driftschef - Daily Operations Manager

Søg stillingen

Vil du søge stillingen som driftschef, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV og en videoansøgning på 1-2 minutter samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Jan Kristensen
Tlf. +45 2329 0399 
jk@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Auktionshus
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
  • Løn efter kvalifikationer
Print Friendly, PDF & Email