Etik

I Elite Rekruttering matcher vi talenter og nøglemedarbejdere, ud fra din virkomheds strategiske behov. I samarbejde med dig beskriver og definerer vi nøjagtigt hvilke kompetencer, evner og talenter i har brug for til opgaven, i jeres organisation.

Hvilke kompetencer og talenter har I brug for ?

Vi lægger stor vægt på at vurdere jeres nutidige og fremtidige behov, i forhold til de nødvendige menneskelige resourcer der er brug for, til opgaven og til organisationen. Vores løsninger gør det lettere for jer at håndtere både kort- og langsigtede rekrutteringer og derigennem sikre din organisations focus på fremdrift og fortsat succes.

Etik Vi tilføre vores kunder værdi, i form af nye medarbejdere. Vores forhold til kunder er som et partnerskab. Vi er ærlige og loyale, og klar til at sige vores mening, når det er nødvendigt. Vi behandler vores kandidater fortroligt, seriøst og ligeværdigt. Alle kandidater, der har været til en samtale hos os får en personlig tilbagemelding.

Udviklingsparat Vi er bevidste om det, vi er dygtige, men vi sætter os aldrig tilbage, vi udvikler os hver eneste dag og søger konstant udvikling og tilpasninge til det marked vi lever i. Uden udvikling ingen fremskridt. Vi er i en branche, som drejer sig om mennesker; derfor er vi nysgerrige og følger dageligt med i hvad der rører sig, indenfor vores område, derfor skaber vi værdi for vores kunder.

Åbenhed Vi tror på, at viden er værdifuld, men kun hvis den deles med andre. Vi er derfor ikke bange for at dele vores viden med kollegaer, kunder eller andre, der kan bruge vores viden. Åbenhed er for os, at der er plads til at sige vores mening på en konstruktiv måde. Hvis vi ikke ytrer vores synspunkter, så bidrager vi ikke positivt til vores kunders forretning.

Netværk Vi kender betydningen af at have et godt netværk. Et netværk er for os et sted, hvor 2+2 giver 5. Vi indgår gerne i netværk for at dele erfaringer og kompetencer.

Hastighed Vi ved, at når vores kunder har behov for en ny medarbejder, så er det ofte et akut behov. Derfor skal vi være effektive i vores opgaveløsning. Vi går aktivt ind i opgaven og sætter straks ind for at finde den helt rette kandidat til kunden.

Kvalitet Det er for os helt afgørende, at de kandidater og virksomheder, vi fører sammen får langvarige relationer. Vi tegner altid det reelle billede af virksomheden overfor kandidaten. Omvendt kommer vi også hele vejen rundt om kandidaten, så vi er sikre på at få den rette kandidat til virksomheden.