Front-end udvikler til Hungry.dk og Marvin.ie

Som Front-end udvikler hos Hungry bliver du en del af et stærkt tech team der har skabt stor succes både nationalt og internationalt. Du blive medansvarlig for videreudviklingen af en stor etableret platform (Hungry), der allerede har rigtig meget trafik, i et marked hvor potentialet er mange gange højere.

I Hungry Group leverer vi de tekniske platforme til takeaway portalerne Hungry.dk og  Marvin.ie et suverænt stærkt koncept i voldsom vækst, founded af nogle af danmarks mest kompetente online iværksættere.

Om dig

Du er vild med tech og kommer til at arbejde med en moderne stack med mange forskellige teknologier, bl.a. React, Sass, Webpack, ES6, Redux, Grunt, Backbone og mange andre.

Som Frontend udvikler hos Hungry ønsker vi os

  • Minimum 2 års erfaring
  • At du er super dygtig, engageret, selvstændig og vild med at arbejde i teams og du tager ansvar
  • At du er nysgerrig både hvad angår teknologi, design og brugeroplevelse
  • At du er klar på at definere arkitekturen og vil være med på at sætte nye standarter
  • At du har cloud erfaring

Vi er ikke låste i vores teknologivalg og vælger den teknologi, der samlet set giver den bedste løsning, ved udvikling af nye services eller applikationer.

Du har helt styr på objektorienteret programmering, REST principperne og at du brænder for front-end udvikling. Det er væsentligt, at du hurtigt kan tilegne dig nye teknologier, og at du har et godt overblik, også over store, komplekse applikationer.

Vi tilbyder dig

At du bliver en del af en inspirerende iværksættervirksomhed, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester. Hos er der ikke langt fra ide til udførelse, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse.

Fantastiske kollegaer med stor fleksibilitet, sammenhold og engagement.

Vi holder til i lækre lokaler på OfficeLab i Lystrup udenfor Aarhus, og letbanen køre lige til døren 😉

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.


Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Udviklling
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email