Front-end udvikler til Hungry.dk og Marvin.ie

Som Front-end udvikler hos Hungry bliver du en del af et stærkt tech team der har skabt stor succes både nationalt og internationalt.

Du får et selvstændigt job med videreudvikling og nyudvikling af Hungry platformen, som bliver brugt i Danmark og Irland. Udvikling af ny Cloud opsætning i AWS, så Hungry er klar til at tage nye store udfordringer ind.

I Hungry Group leverer vi de tekniske platforme til takeaway portalerne Hungry.dk og  Marvin.ie et suverænt stærkt koncept i voldsom vækst, founded af nogle af danmarks mest kompetente online iværksættere.

Om dig

Du er vild med tech og kommer til at arbejde med en stack med mange forskellige teknologier, primært Javascript og herunder har du erfaring med flere af de kendte libraries evt. BackboneJS, React mm

Som Frontend udvikler hos Hungry ønsker vi os

  • Min 2 års erfaring
  • Dygtig, engageret, selvstændig og klar på at tage ansvar for løsninger og arbejdsmetoder
  • Nysgerrighed er et grundfundament i dit arbejde, både omkring teknologi og arbejdsmetoder
  • Kan tage ansvar for løsninger, ikke være bleg for at prøve nye teknologier og arkitekturer
  • Erfaring med store komplekse frontend systemer
  • Godt overblik og god til at lære nye teknologier hurtigt

Vi er ikke låste i vores teknologivalg og vælger den teknologi, der samlet set giver den bedste løsning, ved udvikling af nye services eller applikationer.

Du har helt styr på objektorienteret programmering, REST principperne og at du brænder for front-end udvikling. Det er væsentligt, at du hurtigt kan tilegne dig nye teknologier, og at du har et godt overblik, også over store, komplekse applikationer.

Vi tilbyder dig

At du bliver en del af en inspirerende iværksættervirksomhed, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og fantastiske fester. Hos er der ikke langt fra ide til udførelse, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse.

Fantastiske kollegaer med stor fleksibilitet, sammenhold og engagement.

Vi holder til i lækre lokaler på OfficeLab i Lystrup udenfor Aarhus, og letbanen køre lige til døren 😉

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.


Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / Udviklling
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email