Frontend udvikler til spændende bureau i Aalborg

Er du en knivskarp udvikler og kan du kode websites, der er “pixel perfect”? Vil du arbejde i Aalborgs bedste team med kollegaer som alle brænder for at levere perfektion og som elsker at udvikle sig. Så har Gotcha en unik mulighed for dig!

Vi søger en frontend udvikler, der har erfaring med at udvikle websites baseret på designoplæg og kravspecifikation. Vi arbejder med Umbraco og Dynamicweb, og erfaring hermed vil være fordelagtigt. Har du erfaringer med at arbejde med e-commerce og integration, og har du evner inden for backend-udvikling, så er du foran i køen (ingen af delene er dog et must). Når det så er sagt, så er det vigtigste, at du ønsker at udvikle dig, og at du tilgår arbejdet med højt drive og passion.

Opgaverne varierer fra mindre sites til omfattende og komplekse webløsninger, hvor udvikling af fx beregnere og konfiguratorer bliver en del af dit arbejde. Alle opgaver løses naturligvis med øje for moderne browsere, brugervenlighed, hastighed, SEO og webstandarder i fokus.

Med din perfekte kode og stærke forståelse for kundens forretning stræber vi sammen efter at skabe digitale resultater i særklasse for vores kunder. Team spirit er nødvendigt, da du vil komme til at arbejde tæt sammen med dygtige digitale designere, ux’ere, udviklere, online marketing specialister og digitale projektledere.

Din profil

 • Du er god til at aflæse designoplæg og aflevere et resultat, der matcher
 • Du forstår og kan arbejde med HTML, CSS og JavaScript
 • Du har kendskab til SASS/LESS samt Gulp
 • Du er skarp til data-formater (JSON, XML o.lign.)
 • Du har erfaring med udvikling i ASP.NET & C#/Razor
 • Du forstår forretningsregler og back-end logik
 • Du forstår at anvende forskellige API’er og platforme
 • Du har erfaring med at implementere løsninger i Umbraco og/eller Dynamicweb

Du er selvkørende, fokuseret og i stand til at flytte flere opgaver samtidigt. Du er også typen, der tager ansvar for egne opgaver, kommunikerer med teamet og går forrest med energi, pondus og konstruktive løsningsforslag.

Lidt om os

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være udfordrende, men sjovt at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder, og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til.

Sådan ansøger du

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Søren Boye
Tlf. +45 20849702
sb@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi / Bopæl=Aalborg
 • Branche / IT
 • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly, PDF & Email