HR Coordinator til en Dansk international virksomhed / Østjylland

Har du lyst til en spændende stilling som HR Coordinator i en global virksomhed?

Brænder du for stærke relationer, og tror du på, at ”som team når vi de bedste resultater?”
Så har du her en unik mulighed for at blive HR Coordinator i en international virksomhed i udvikling og vækst. Caljan Rite-Hite Danmark er hovedkontor for hele Caljan Rite-Hite-gruppen, og HR-afdelingen understøtter alle vores forretningsenheder såvel i Danmark som internationalt.

En spændende og alsidig rolle med en bred kontaktflade

I HR-afdelingen har vi en bred palet af ansvarsområder, hvor de primære er rekruttering, performance, management, compensation & benefits, personaleadministration samt support og sparring til medarbejdere og ledelse.
Som HR Coordinator vil du få en alsidig rolle, hvor du får berøring med alle områder. Du bliver en del af et team, der i dag består af tre medarbejdere i Danmark, og som tror på, at vi kommer længst, når vi løfter i flok.

Fleksibilitet og samarbejde på tværs af organisationen

Som HR Coordinator hos Caljan Rite-Hite vil du komme til at arbejde med en kombination af flere spændende HR-opgaver. Dine opgaver spænder vidt, og da vi er et mindre team, har vi brug for en teamplayer der har en fleksibel indstilling, der kan se sig selv i et job, hvor opgaverne kan ændre sig løbende.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Rekruttering af funktionærer og timelønnede til den danske organisation
  • Sparring med ledere i forbindelse med rekruttering, uddannelse og udvikling
  • Planlægning af uddannelse og kursusadministration
  • Kontakt til vikarbureauer og andre samarbejdspartnere inden for HR-området
  • Bidrage til implementering af nyt HR-system og generel personaleadministration
  • Opdatering af kontrakttemplates

Passion for dit arbejde og et højt energiniveau

Vi søger en passioneret medarbejder som ikke kan lade være med at engagere sig i sine opgaver. Du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund relateret til HR og arbejder allerede i dag i en lignende stilling, hvor du har erfaring med flere af ovenstående opgaver.

Du har en naturlig nysgerrighed og flair for IT, er dygtig, disciplineret, effektiv og får noget fra hånden, uden at det går ud over kvaliteten. Du har et solidt kendskab til Office pakken og flair for behandling og fortolkning af systemer og data.

Vi søger en person, der er imødekommende, udadvendt og vant til at samarbejde professionelt med hele organisationen. Du har et højt energiniveau, et stort drive og din positive indstilling smitter naturligt af på dine omgivelser. Du er i stand til at koncentrere dig, selvom du jævnligt bliver afbrudt i dit arbejde, uden at det påvirker din effektivitet. Endelig har du gode kommunikative evner i skrift og tale – både på dansk og engelsk, som er vores koncernsprog.

Er du vores nye HR Coordinator?

Det håber vi, og vi står parat til at modtage dig og give dig en grundig introduktion til både afdelingen og virksomheden. Så grib chancen og søg denne alsidige og spændende stilling som HR Coordinator i en global virksomhed, der som verdens førende producent af teleskoptransportører er på en rigtig spændende rejse.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig.

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Hasselager Aarhus
  • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email