Intern Salgskoordinator til Hungry i Århus

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed, og kan du arbejde med en stor grad af frihed under ansvar? Så er det lige dig, vi leder efter som vores nye interne salgskoordinator. 

Vi leder efter en struktureret og serviceorienteret salgskoordinator til vores fantastiske salgsafdeling i Risskov. Så brænder du for de koordinerende og administrative processer og har et godt overblik, så er det her lige noget for dig

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores salgsafdeling. Du bliver en del af et dynamisk team af dygtige interne salgskoordinatorer, Account Managers og Salesrepresentatives, der betjener kunder på det danske marked. 

Du kan se frem til et selvstændigt og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Du får stor medindflydelse på udformningen af din hverdag, og vi har tillid til, at du ansvarsfuldt løser dine opgaver alene eller i fællesskab med dine kolleger.

Din primære opgave bliver at tage hånd om alle henvendelser fra vores kunder og partnere. Du skal være med til at sikre, at alle får en god oplevelse, herudover vil du arbejde tæt sammen med dine kollegaer i salg, hvor du vil agere sikkerhedsnet på de administrative opgaver og interne ad-hoc projekter. 

Lidt om dig

  • Du er struktureret og dygtig til at koordinere mange forskelligartede opgaver
  • Du er løsningsorienteret og arbejder godt både i teams men også alene
  • Du er pålidelig og samvittighedsfuld og elsker at arbejde i en travl hverdag
  • Du er er godt til IT og er lærenem
  • Du taler både dansk og engelsk

Vi tilbyder dig:

At du bliver en del af Hungry, en af danmarks mest succesrige online virksomheder i fortsat voldsom vækst og med en stærk økonomi, hvor der er højt til loftet og store muligheder for både personlig og faglig udvikling, søde kollegaer og masser af sociale arrangementer man kan deltage i.

Hos os er der ikke langt fra ide til handling, og du får både et stort ansvar og stor indflydelse. Vi holder til i lækre lokaler i Risskov.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /ØstJylland
  • Branche / E-Commerce
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email