Kundeservice ansvarlig

Som kundeservice ansvarlig, bliver du en del af en succesrig virksomhed, med et fedt miljø, samt en ambitiøs og dynamisk kultur. Her vil du, med din kundeservice erfaring, sikre Fenerums kvalitet og performance.

Som kundeservice ansvarlig får du en nøglerolle hos Fenerum og du bliver ansvarlig for alle kundeservice relaterede opgaver, fra første kontakt med kunden til udarbejdelse af workflows og på sigt opbygning af et kundeservice team.

For at få succes i stillingen skal du være kommunikativt stærk, samt være i stand til at vinde kundernes tillid via telefon og videokonferencer, hvor du afklarer diverse spørgsmål, forslår løsninger og guider kunderne igennem features og funktionaliteter.

Vi leder efter dig der er talstærk, har en vis økonomiforståelse og er vandt til at arbejde i excel. Måske har du erfaring med e-conomic eller tilsvarende.

Vi tilbyder dig

En stilling i en fantastisk spændende virksomhed i vækst og store muligheder for at påvirke din egen hverdag. En god fast løn. Et ungt, internationalt, spændende og inspirerende team. Et fedt start-up miljø med morgenmad, frokostordning og fredagsbar. Du bliver en del af et stærkt og inspirerende team, med stor mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Om Fenerum

Sammen med 2 af danmarks stærkeste investorer, Jesper Buch og Jan Lehrmann, har vores mål siden 2018 været at give abonnementsbaserede virksomheder adgang til automatisering af deres økonomiske styring og real-time indsigt i alle relevante nøgletal, og alt sammen til en simpel og gennemsigtig pris.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV, samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Århus
  • Branche / Kundeservice
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email

Tags: