Maskiningeniør & maskinbygger Aarhus Syd

Dygtig maskiningeniør med kompetencer indenfor maskinbygning og robotceller søges til snarlig ansættelse hos vores kunde Ingeniørhuset Aarhus.

Har du lyst til at arbejde selvstændigt med spændende udviklingsopgaver indenfor specialmaskiner til automationsbranchen, pharma – & levnedsmiddelindustrien?

Kan du lide at arbejde med kundespecifikke løsninger hvor to opgaver sjældent er ens?

Befinder du dig godt i “rollen som konsulent” og en alsidig udadvendt hverdag?

Hvis ovenstående lyder tilllokkende hører vi gerne fra dig!

Jobbet

 • Hjælpe kunder typisk i Aarhus/Østjylland med komplekse problemstillinger indenfor maskinbygning & automatisering
 • Du tager opgaven fra start til slut dvs. konceptudvikle og konstruere maskiner iht. kravspec og medvirke til indkøring og opstart i samarbejde med soft-/hardware- & mekaniske udviklere
 • Dialog og opfølgning med kunden

Om dig

 • Du har sikkert 5-10 års erfaring indenfor området
 • Du skal kunne trives med at arbejde på mange forskelligartede projekter og nyde at tildrage dig ny viden
 • Du skal være skarp, god til at skabe tryghed omkring dine kompetencer og din person, og være social og serviceminded af natur
 • Du er typen som får den gode idé når en ny robotcelle skal udvikles eller du ved lige hvordan den der specielle griber skal designes så den kan løse kundens behov bedst muligt
 • Gode 3D CAD kompetencer i et eller flere af de gængse systemer
 • Udadvendt, positiv og omstillingsparat
 • Gode dansk- & engelskkundskaber

Ingeniørhuset Aarhus tilbyder

Vi kan tilbyde fastansættelse på en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at arbejde med at få en masse spændende opgaver.
Mulighed for at udvide dine kompetencer inden for dit fagområde med mange skarpe kolleger at sparre med.
Der er højt til loftet og stor frihed under ansvar.
Ingeniørhuset Aarhus er en agil og fladt struktureret virksomhed hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
Fleksible arbejdstider- & forhold.
Stort fokus på sammenhold igennem sociale arrangementer.

Om virksomheden

Ingeniørhuset Aarhus ApS er en rådgivende ingeniørvirksomhed med hovedvægt på maskinkonstruktion, automations software, produktudvikling, idégenerering og projektledelse. Firmaets ledelse har bl.a. fortid som freelancere og har alle deres erfaring fra konsulentbranchen.

Vi løser både store og små opgaver for vores kunder, på konsulentbasis eller som helleverance, gerne på kundernes kontorer, hvis det er der, det giver mest mening i forhold til opgavens karakter.
Det falder os naturligt at samarbejde med nye mennesker, skabe et hurtigt overblik over et projekt og falde gnidningsløst ind i den rolle, der tildeles, så der ikke skabes unødig spildtid og belastning for projektets øvrige ressourcer.

Med gode referencer fra bl.a. fødevare- og medicinalindustrien over agro-, vindmølle- og maskinbyggerbranchen, kendes mange af de udfordringer, der kan være i forbindelse med krævende udviklingsopgaver, skarpe deadlines og samarbejde på tværs af fagområder og landegrænser.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her.

Kontakt oplysninger:

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
pk@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi / Skanderborg
 • Forretningsområde / Maskinkonstruktion
 • Start / Efter aftale

Print Friendly, PDF & Email