.NET/HMI-udvikler til Nordic Wind Technology

Brænder du for at arbejde med Data behandling og lave special software til forskellige Vindmølle applikationer?
Ønsker du at være med helt fremme indenfor styringssoftware til vindmøller?
Er du træt af store organisationer hvor beslutningsvejen er trøstesløs lang?

Jobbet

Nordic Wind Technology i Ikast (Silkeborg fra juli 2024) søger en .NET udvikler med en del erfaring inden for HMI kodning inkl. HMI design/intuitivt design, HMI PLC interface via .NET og anden HMI machine Coding.

En person som kan bruge dette til at lave special software til Vindmølle applikationer og er vant til at arbejde selvstændigt i forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Der vil være fokus på at sikre at de tilbudte løsninger, stemmer nøje overens med kundens ønsker, samt at de er i linje med eksisterende løsninger.

Du vil skulle evne at indsamle inputs fra markedet (kunder og samarbejdspartner) og deltage i diverse konferencer og udstillinger for at kunne give inputs til R&D strategi.

Hvem er du?

Din baggrund kan være sw-ingeniør eller teknikker. Ideelt har du flere års erfaring med vindmølle styringer (sw), men kan også være nyuddannet.

  • Du har indgående forståelse for både styringer og sikkerhedsforanstaltninger i en vindmølle styring.
  • Du er en erfaren .NET/HMI udvikler
  • Viden om/erfaring med brugergrænseflader og brugerdrevet HMI udvikling
  • Du har ledelses/projekt erfaring, men ikke et krav.
  • Har dokumenteret erfaring – gerne fra vind-/energibranchen
  • Kender du til Bachmann PLC’er det nice-to-have
  • Som person er du en Team-player, pligtopfyldende, struktureret og imødekommende.

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at bestride en ny oprettet stilling i en virksomhed, der er i kraftig vækst. Du kan derfor i høj grad være med til at sætte dit præg på stillingen og arbejdsgangene inden for dine ansvarsområder.
Du indgår i et mindre team på en uformel arbejdsplads med gode kollegaer, højt til loftet og godt humør.
Du kommer til at referere direkte til CTO’en.
Lønpakken indbefatter pensionsordning, sundhedsforsikring samt en bonusordning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO Steffen Larsson. på tlf. 3029 8952 eller rekrutteringskonsulent Peter Kjær på nedenstående tlf.-nr.

Om Nordic Wind Technology

Nordic Wind Technology ApS er en global leverandør indenfor vindmølleindustrien, som udvikler egen software til vindmølle styringer. Vores software overvåger, indsamler og analyserer vindmøllens data for at optimere turbinens ydeevne. Virksomheden er grundlagt i 2017, og vi er et ungt og innovativt team med 10 medarbejdere, hvoraf 8 personer er på kontoret i Silkeborg.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her.

Kontakt oplysninger:

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
pk@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi / Silkeborg
  • Forretningsområde / Softwareudvikling
  • Start / Efter aftale