Online Traffic Manager og kommende Online Marketing Manager til Cykelgear.dk

Er du ambitiøs, karriereminded og en af de dygtigste inden for online markedsførring? – eller har du ambitioner om at blive det meget hurtigt? Trives du i et ungt, dynamisk og internationalt miljø med højt til loftet, og drømmer du om at udvikle og sikre digital performance for en af Danmarks største webshops! Så har du her en helt unik mulighed for at få indfriet dine ønsker !

Du elsker data og med udgangspunkt i analyse og data træffer du de rigtige beslutninger, optimerer og vedligeholder eksisterende medier, samtidig med du skaber nye marketingtiltag både nationalt og internationalt.

Da en stor del af arbejdsopgaverne vil have Google som omdrejningspunkt, er det vigtigt, at du har erfaring med deres markedsføringsplatforme, især Google Ads (både display og shopping), search, youtube og du er vild med at arbejde i analytics. Ligeledes har du dokumenteret erfaring med SEO, både on-page og off-page.

Der er flere veje ind i denne stilling. Du kan være den ambitiøse traffic specialist, evt. med ambitioner om at blive Marketing Manager, eller du er allerede Marketing Manager for en B2C webshop hvor du har hands-on på flere af diciplinerne. Begge dele kvalificerer dig til at få din drømme stilling, i en fremadstormede online succes.

Dine kompetencer og erfaring

Vi håber på at du er super energisk og dygtig til AdWords, analytics, SEO med en god forståelse for E-mail marketing, facebook og øvrige sociale medier, og generelt er du dygtig inden for e-commerce

Om os

Cykelgear.dk har eksisteret siden 2007, men vi har handlet med cykler længe inden det. Vores målsætning er at blive den foretrukne leverandør af cykler, reservedele og tilbehør. Det betyder, at du vil møde en leverandør, der er meget engageret, ikke blot i at levere varen hurtigt og præcist, men også i god kundeservice. Cykelgear.dk har pt. 36 ansatte fordelt på indkøb, lager, kundeservice, webudvikling og bogholderi.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:
Martin Broesbøl
Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543
mb@eliterekruttering.dk
Job information:
  • Geografi / Nord(øst)jylland
  • Branche / Online markedsførring
  • Starttidspunkt / Snarest muligt
Print Friendly, PDF & Email