Regional Manager Midt- Sønderjylland & Fyn

Er du selvkørende og har du en stærk salgsprofil, så er her muligheden for at blive Regional Manager for Modstrøm som levere grøn energi til danske private og virksomheder. Du får ansvaret for hele salgsprocessen i Midt – Sydjylland & Fyn indenfor B2B til vores erhvervskunder.

Din primær opgave bliver at skabe relationsskabende salg til eksisterende og nye kunder. Du står selv for, at booke dine møder, kontraktskrivning af aftaler og det endelige salg af grøn omstilling herunder solceller, ladestandere, belysningsaftaler mm. Du får en varierende og udfordrende hverdag, med base på kontoret i Fredericia når du ikke er ude på kundebesøg, og der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra et par dage om ugen.

Din profil

  • Du har erfaring med opsøgende og relationskabende salg.
  • Du kan begå dig på alle niveauer i både små og store virksomheder.
  • Du er struktureret, vedholdende og ikke mindst resultatorienteret.
  • Du er omstillingsparat, og vil dygtiggøre dig inden for salg og grøn omstilling.
  • Du har en vindermentalitet som er vedholdende og du kan indgå som teamplayer.

Du tilbydes

En selvstændig stilling hvor du vil indgå i et dynamisk team, hvor der er god energi og alle hjælper hinanden. Du vil referere til Head of Direct Sales som også vil give dig den fornøden support og oplæring i jobbet. Du vil indgå i relevante kurser og uddannelse, så du hele tiden er opdateret i den grønne udvikling. Du tilbydes en fast løn med provision, firmabil, PC, mobiltelefon, pension, sundhedsforsikring mm.

Om Modstrøm

Modstrøm er en danskejet virksomhed, som i 2008 startede salg som Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Vores grundlæggende filosofi er, at den billigste og eneste sande grønne kWh, er den der ikke bliver brugt. Siden 2011 har vores kundebase udviklet sig fra ca. 25.000 til mere end 70.000 kunder fordelt på private forbrugere og virksomheder, og vi udfører et stort antal energiforbedrings-projekter, hvor vi hjælper vores kunder til at reducere deres samlede energiforbrug. Modstrøm har omkring 130 ansatte på vores kontorer i København, Fredericia og Hamburg.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Christian Bjerg
Tlf. +45 30540203
cb@eliterekruttering.dk

Job information:

  • Geografi /Midt-Sydjylland & Fyn
  • Branche / Salg B2B
  • Starttidspunkt / Snarest muligt

Print Friendly, PDF & Email