Samtykkebetingelser (CV-databasen)

Hvad er formålet med dit samtykke

Elite rekruttering ønsker dit samtykke til, at behandle dine personoplysninger med følgende formål:
  • For at kunne give dig information om ledige stillinger
  • For at kunne vurdere, om din jobprofil matcher en ledig stilling
  • For at kunne præsentere din jobprofil for en potentiel arbejdsgiver
  • For at kunne videregive dine oplysninger til en potentiel arbejdsgiver

Hvem får adgang til dine personoplysninger?

Ved at samtykke giver du tilladelse til, at Elite Rekrutterings konsulenter får adgang til dine personoplysninger. Hvis det bliver aktuelt at præsentere din jobprofil for en potentiel arbejdsgiver, vil vedkommende ikke få adgang til dine personoplysninger, før du er blevet kontaktet og og har givet din accept. Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. lande.

Hvordan opbevarer vi dine personoplysninger?

Ved at samtykke giver du tilladelse til, at dine personoplysninger vil blive opbevaret på vores digitale rekrutteringsplatform. Du kan blive bedt om at udfylde en elektronisk personlighedsanalyse, og resultaterne fra denne analyse vil ligeledes blive opbevaret på vores digitale rekrutteringsplatform.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig, hvad de bruges til og hvordan de behandles. Du har til enhver tid ret til at få dine oplysninger ændret, til at modtage en kopi af de personoplysninger vi har om dig, eller til at få dine oplysninger slettet. Med henblik på ovenstående kan du kontakte Elite Rekruttering via følgende link: Kontakt