Strategisk funderet konceptudvikler søges

Kan du hjælpe virksomheder med at udpege og skabe differentiering og dermed sikre en stærk brandposition? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en strategisk funderet konceptudvikler med et kreativt og kommunikativt overblik, som evner at arbejde strategisk, taktisk og operationelt med kundens brand og sikre, at alle kreative koncepter er ”on brand” og målgrupperelevant.

Konceptudvikler

Vi søger en kollega, som har erfaring med at arbejde strategisk med branding og positionering og udarbejdelse af kommunikationskoncepter til alle medier, både online og offline. Du har stået bag adskillige målrettede og kreative kampagner, som er udviklet på baggrund af gennemgående indsigtsarbejde og viden om den moderne forbrugeradfærd.

Strategisk stærk og erfaren

Som strategisk konceptudvikler hos os, skal du være stærk og erfaren inden for faget. Du skal både kunne levere skarp strategisk rådgivning samt eksekvere og udvikle kampagner. Du har naturligvis den nødvendige indsigt og forståelse inden for forretningsudvikling, strategisk kommunikationsrådgivning og kreativ konceptudvikling. Du ved, hvad der skal til for bedst muligt at styrke vores kunders brandpositionering og arbejde med de rigtige budskaber via de helt rigtige medier. Du tænker i kommunikative helheder og forstår, hvad det rigtige koncept kan og skal. Du kan gennemskue en forretningsmæssig udfordring, identificere indsigter og omsætte det hele til en kreativ idé, forme konceptet, skrive teksten og følge det helt til dørs. Du kommer med erfaring – enten fra bureauverden eller fra den andet side af bordet – og en masse energi og talent.

For at få succes i denne stilling skal du være skarp på strategien og formå at definere og løfte enhver kundes brandposition til et højere niveau end udgangspunktet. Og så er det en selvfølge for dig at levere resultater i tæt samarbejde med dine kolleger. Team spirit er nødvendigt for at trives med og lykkes i jobbet.  For os er det vigtigt at fejre vores succeser i fællesskab, og vi lægger stor vægt på hele tiden at dygtiggøre os og blive endnu skarpere på vores specialer.  

Kreativ, løsningsorienteret og ’ikke for fin på den’ 

Du bliver målt på din evne til at få tingene til at lykkes, din evne til at møde kollegaer og kunder i øjenhøjde samt udvikle stærke strategiske brandfundamenter, koncepter og tekster på tværs af medier.  Du er god til at få idéer og evner at forfine dem til effektfuld kommunikation. Af natur er du nysgerrig og videbegærlig. Du har et stærkt drive, og du bidrager til Gotchas stærke kultur med din energi, dit høje humør og vindermentalitet.

Lidt om os 

Gotchas kultur og mentalitet er en vital del af bureauet. Det er kernefundamentet for vores forretning, og vi værner om det. For os skal det være udfordrende, sjovt og udviklende at gå på arbejde. Det betyder nemlig glade medarbejdere og en stærk holdånd. Det resulterer i bedre løsninger for vores kunder og en sjovere hverdag for os selv. Det kan du blive en del af og bidrage til. For den rette kandidat vil der være rige muligheder for både personlig og faglig udvikling. Men vigtigst af alt vil du få en arbejdsplads, hvor du vil glæde dig til at komme på arbejde. Hver dag.

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.
Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her

Kontaktoplysninger:

Søren Boye
Tlf. +45 20849702 sb@eliterekruttering.dk

Job information:
  • Geografi / Aalborg
  • Branche / Marketing
  • Starttidspunkt / Efter aftale
Print Friendly, PDF & Email