CSO til Plecto i Aarhus

Er du den aktive CSO, som elsker nysalg og smagen af succes?
Kan du motivere, inspirere og lede Plectos samlede salgsteam, der alle drives af at skabe resultater og performance?
Og kan du drive vores vækst og kundetilfredshed til nye højder?
Så har du her en unik mulighed hos Plecto i Aarhus.

Vi søger en dedikeret, handlekraftig og analytisk CSO til at overtage og videreudvikle vores salgs-/ customersucces og kundeserviceteam med stor fokus på opbygning af outbound salg.

Som CSO får du en afgørende og betydelig position i forbindelse med Plectos fortsatte succes og fremgang. Vi leder efter dig, der er fuld af drive og har bagagen fuld af positive resultater, og som med høj energi og gåpåmod vil tage ansvaret for salgsarbejdet af Plectos SaaS-løsninger både nationalt og internationalt.

Du bliver budgetansvarlig og overtager et stærkt team på i alt 15 medarbejdere fordelt på inbound, outbound, customersuccess og support på kontorerne i Aarhus og Guatemala. Gennem dine teamleads skal du sikre både nysalg og opgraderinger af eksisterende kundeløsninger med høj kundetilfredshed. Dine medarbejdere elsker at arbejde sammen med dig, og du er en haj til at træne og coache dine medarbejdere, så I sammen bliver endnu dygtigere.

Lidt om dig:

 • Du har fuldstændigt styr på mål, indsatsstyring og salgsprocesser, og du er fantastisk til at skabe performance i dine teams.
 • Du er ambitiøs og målrettet og trives i en dynamisk hverdag.
 • Du har flere års erfaring med outbound salg af en SaaS-løsning.
 • Du har nogle års erfaring med ledelse af et mindre eller mellemstort salgsteam.
 • Du er datadrevet og talstærk og vant til at arbejde med budgetter.
 • Du er struktureret og analytisk og samtidig handlekraftig og eksekverende.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.
 • Du er IT stærk og dygtig til at tilegne dig ny viden.
 • Du har en relevant teoretisk baggrund.

Vi tilbyder dig:

En god fast løn med mulighed for bonus og deltagelse i vores warrantprogram, så du selv kan få andel i den vækst og succes, du skaber. Du får stor mulighed for udvikling, både personligt og af din afdeling. Som aktiv del af ledelsen er du direkte involveret i virksomhedens strategiske udvikling.

Plecto har en stærk og ungdommelig kultur og er fortsat præget af en startup-mentalitet. Vi er et ungt og internationalt team på ca. 45 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus, Warszawa og Guatemala.

Plecto sælges i mere end 60 lande med hoved fokus på USA, UK og Norden. Vi har en solid ejerkreds bl.a. bestående af Jesper Buch og Jan Lehrmann.

Søg stillingen:

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Martin Broesbøl

Martin Broesbøl
Tlf. +45 2043 4543 
mb@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /ØstJylland
 • Branche / SaaS
 • Starttidspunkt / Snarest muligt