Jan Kristensen

Partner og konsulent

Har arbejdet med professionel strategisk kompetenceudvikling af medarbejdere de sidste 10 år og er en af Danmarks mest kompetente inden for dette område. Lige fra den lille håndværker til store danske organisationer.

Startede karrieren i detailhandel hvor Jan arbejdede med butiksdrift, medarbejder- rekruttering og medarbejderudvikling. Marketingsansvarlig for FotoExpert kæden, sidenhen med til udvikling af PhotoCare kæden både konceptudvikling og medarbejderudvikling.

Som kollega er Jan kendt for et højt aktivitetsniveau, iderig, handlekraftig og “ud over stepperne attitude”. Altid konstruktiv og løsningsorienteret typisk på et taktisk og strategisk niveau.

Har arbejdet med turn arounds af butikker på kædeniveau, de sidste 10 år arbejdet med kobling imellem virksomhedsvækststrategier og afdækning/udvikling af medarbejderkompetencer.

Stellar certificeret
Uddannet Mediator
Økonomi (Bonanza)
Akademiøkonom Skåde(DETA99) afgangsprojekt Fra frivillig til Franchise 
Merkonom i økonomi samarbejde/kommunikation, ledelse og markedsføring
Handel skole Silkeborg

I Elite Rekruttering screener vi ca. 30000 CV`s årligt og gennemfører rekrutteringer på operativt, taktisk og strategisk niveau. Vi elsker det og er dybt passionerede omkring vores arbejde. 

Jan Kristensen
Tlf. +45 2329 0399
jk@eliterekruttering.dk