Samtykkebetingelser

Hvad er formålet med dit samtykke?

Elite Rekruttering ønsker dit samtykke, til at behandle dine personoplysninger med følgende formål:
  • For at kunne give dig information om den ansøgte stilling
  • For at kunne vurdere, om din jobprofil matcher den ansøgte stilling
  • For at kunne præsentere din jobprofil for den virksomhed, du har søgt en stilling hos
  • For at kunne videregive dine oplysninger til den virksomhed, du har søgt en stilling hos

Hvem får adgang til dine personoplysninger?

Ved at samtykke giver du tilladelse til, at Elite Rekrutterings konsulenter, som er ansvarlig for rekrutteringen til den ansøgte stilling, får adgang til dine personoplysninger. Hvis det bliver aktuelt at præsentere din jobprofil for den virksomhed du har søgt en stilling hos, vil virksomheden ikke få adgang til dine personoplysninger, før du er blevet kontaktet og har givet din accept. Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. lande.

Hvordan opbevarer vi dine personoplysninger?

Ved at samtykke giver du tilladelse til, at dine personoplysninger opbevares på vores digitale rekrutteringsplatform. Du kan blive bedt om at udfylde en elektronisk personlighedsanalyse, og resultaterne fra denne analyse vil ligeledes blive opbevaret på vores digitale rekrutteringsplatform.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig, hvad de bruges til og hvordan de behandles. Du har til enhver tid ret til at få dine oplysninger ændret, til at modtage en kopi af de personoplysninger vi har om dig, eller til at få dine oplysninger slettet. Med henblik på ovenstående kan du kontakte Elite Rekruttering via følgende link: Kontakt