Search & Selection

En af de vigtigste faktorer der gælder, når man får ansat en ny medarbejder, er at det afsmittes på bundlinien og det sikres via høj effektivitet og kvalitet hele vejen igennem ansættelsesprocessen og afsluttes med en præsentation af flere topkvalificerede kandidater, hver gang.

Vi har specialiceret os i Search & Selection typisk af de medarbejdere der arbejder for dig som Direktør. Vi screener mere end 30.000 kandidater hvert år igennem både åbne og skjulte rekrutteringer.

Vi arbejder primært i Danmark, men også internationalt.

Vi tilbyder garanti på alle ansættelser – baseret på høj træfsikkerhed og langtidsholdbare kandidater. Vi ønsker at stå på mål for vores anbefaling og vil gerne tage et betydeligt medansvar for, at vores kandidat får succes i stillingen og virksomheden.

Vores ansættelsesforløb er en 2-vejs proces. Virksomheden skal vælge kandidaten til jobbet – og kandidaten skal vælge både virksomheden og jobbet. Vi klæder begge parter på undervejs i processen og understøtter det optimale og langtidsholdbare match.

Vi benytter alle relevante tiltrækningsmetoder og kanaler – tilpasset din virksomhed, målgruppen og opgaven. Vores processer er gennemprøvede og løbende udviklet siden starten i 1999