Peter Kjær

Partner og konsulent


Igennem mange års erfaring fra rekrutteringsbranchen har Peter opbygget en solid evne til at sætte sig ind i sine kunders behov og kandidaters kvalifikationer. På baggrund af denne evne har han været med til at skabe den perfekte symbiose med langvarige relationer i talrige virksomheder.

Peter har primært fokus på industrien, og hans speciale er højtuddannet teknisk personale. Han går til alle udfordringer med en stor nysgerrighed, og hvis der er mulighed for at komme ud i produktionen og snakke med nogle af medarbejderne, giver det kun ekstra krydderi på hverdagen.

Som maskinarbejder og sidenhen maskiningeniør har Peter en teknisk baggrund, som senere er blevet udbygget igennem mange års erfaring med Key Account Management og rekruttering i produktions- og ingeniørvirksomheder.

Peter er i høj grad præget af sine ingeniørmæssige rødder, som har givet ham værdier som struktur, planlægning, stabilitet, ordholdenhed, troværdighed og valide data. Alle værdier, som han i stor udstrækning efterlever på arbejdspladsen som i hjemmet.

Peter Kjær
Tlf. +45 22876123
pk@eliterekruttering.dk