Statsaut. revisor med partnerpotentiale

Vi søger en statsautoriseret revisor med potentiale til at blive partner. I forbindelse med vores fortsatte vækst søger vi en dygtig revisor med hjertet det rette sted, og som har ambitioner om et fremtidigt partnerskab. Har du ambitionerne, så er det dig, vi søger.

Har du evnerne til at arbejde selvstændigt med ansvaret for din egen kundeportefølje og lysten til at være medbestemmende om beslutningerne i virksomheden?

Vores speciale er mindre og mellemstore virksomheder. Vores kunder kan forvente, at vi kender og interesserer os for deres virksomhed – og målet er at anvende dette til at være på forkant med værdiskabende rådgivning.

Dine arbejdsopgaver:

 • Ansvar for egen kundeportefølge
 • Skaffe nye kunder til din kundeportefølge
 • Ledelse af dit eget team på 5-7 mand
 • Indgå i ledelsesgruppen

Personprofil:

 • Du har formentlig 3-5 års erfaring som statsaut. revisor
 • Du har gode lederevner
 • Er i stand til at skabe og vedligeholde gode relationer til kunder, både nye og nuværende
 • Er fagligt velfunderet og sætter kvaliteten i højsædet
 • Er glad for at arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet, men du er også en god teamplayer
 • Er god til at kommunikere både internt og eksternt
 • Du ønsker fortsat at udvikle din evner igennem personlig og faglig udvikling

Vi tilbyder dig

Et arbejdsliv hvor vi har fokus på et godt balanced worklife – også for de statsautoriserede revisorer. Som statsautoriseret revisor vil du indtræde i ledelsesgruppen, der træffer beslutningerne om alle virksomhedens forhold og giver hinanden sparring om faglige udfordringer. Vi har en uformel kultur med en kort afstand fra beslutning til handling. Vi har et stort fokus på at fastholde et godt, fagligt miljø og giver vores medarbejdere en spændende arbejdsplads fuld af udfordringer og muligheder. Vi giver en konkurrencedygtig løn, og såfremt du har ønsket og evnerne, giver stillingen mulighed for partnerskab og økonomisk ejerandel i virksomheden med udbytte heraf.

Partnerskab

I forbindelse med et evt. partnerskab tilbydes du en attraktiv intern finansiering af dit partnerskab.

Om Blicher Revision A/S

Med over 70 år på bagen er Blicher Revision & Rådgivning Statsautoriseret Revisionsaktieselskab en af de ældste revisionsvirksomheder i det midtjyske område. I dag er vi et uafhængigt og ejerledet revisionsfirma. Vi er 39 medarbejdere. De 5 heraf er statsautoriserede revisorer, mens 7 andre har uddannelsen som registrerede revisorer. Vores ambition er altid at være på forkant fagligt og med værdiskabende løsning. Vi er medlem af FSR-danske revisorer og Kreston. Kreston er et fagligt samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisorer og omfatter endvidere en international del, der giver adgang til “lokal” revisor og rådgiver i mere end 125 lande.

Søg stillingen

Vil du søge stillingen, skal du klikke på knappen “Søg stillingen” og vedlægge din ansøgning med CV samt et billede af dig selv. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og indkalder til samtale. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og vores kunde får ikke kendskab til din ansøgning uden forudgående accept fra dig. Når du sender dine oplysninger, accepterer du samtidig vores samtykkebetingelser, som du kan læse ved at klikke her .

Kontaktoplysninger:

Jan Kristensen
Tlf. +45 2329 0399 
jk@eliterekruttering.dk

Job information:

 • Geografi /Silkeborg
 • Branche / Revision
 • Starttidspunkt / Snarest muligt